Під Маріуполем підірвався мирний житель на тракторі

Під Маріуполем підірвався мирний житель на тракторі

Під Маріуполем підірвався мирний житель на тракторі

У зоні АТО в суботу було неспокійно

Селянин натрапив на вибуховий пристрій.

Озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, активно використовував ворог упродовж останньої доби. Особливо гаряче було в районах Донецького аеропорту, Горлівки та Луганського, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Атаки на Авдіївку бойовики розпочали зранку танковим обстрілом, продовжили мінометами 120-го калібру, і завершили затемна прицільним вогнем із САУ калібром 122 міліметри.

Не вщухали весь день обстріли поблизу селища Піски та Опитного. Там, крім стрілецької зброї, працював 120-міліметровий міномет.

Біля Зайцевого, Майорська та Луганського окупанти застосували великокаліберні кулемети та гранатомети.

На маріупольському напрямку бойовики вели обстріли з мінометів калібром 82 міліметри у районі Мар'їнки та села Чермалик.

На луганському напрямку бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомети в районі Новозванівки. Не минулося цієї доби без жертв.

"Двоє українських військовослужбовців загинули і ще один отримав поранення. Один загинув наслідок мінометного обстрілу біля Авдіївки. Двоє інших бійців потрапили під обстріл з ворожого БМП під час пересування до позицій сил АТО біля селища Новгородське. Під Маріуполем отримав поранення цивільний, який рухався на тракторі та підірвався на вибуховому пристрої бойовиків", - розповів речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Раніше вдень була опублікована свіжа мапа АТО. А у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО повідомлялося, що ворог здійснив 40 атак на українські позиції протягом дня.

За добу бойовики різко збільшили обстріли позицій сил АТО

За добу бойовики різко збільшили обстріли позицій сил АТО

Повʼязані теми:

Наступна публікація