Під Маріуполем знищили російських диверсантів-розвідників. Оприлюднено імена

Під Маріуполем знищили російських диверсантів-розвідників. Оприлюднено імена

Фото: Getty Images

Ще п'ятеро російських військових отримали поранення.

На Маріупольському напрямку внаслідок бойового зіткнення знищено диверсійно-розвідувальну групу збройних сил Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією розвідки, загинули троє російських військових, ще п'ятеро отримали поранення. Прізвища загиблих вдалося встановити.

"Командир відділення сержант ЗС РФ Леонід Нікітін (24.09.1995 р.н., уродженець м. Архангельск), рядові Ігор Сидоров та Василь Петраченков", - йдеться в повідомленні.

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

Бойовики застосовують 82-мм та 120-мм міномети, танки, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП. Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація