Під обстріли потрапила Новоолександрівка, а по Мар'їнці вів вогонь снайпер

Під обстріли потрапила Новоолександрівка, а по Мар'їнці вів вогонь снайпер

Фото: Reuters

Загалом зафіксовано 20 обстрілів.

З опівночі і до 18 години 28 листопада ворог більшість обстрілів знову зосередив на Маріупольському напрямку.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

Нехтуючи Мінськими домовленостями, російсько-окупаційні війська стріляли з мінометів, гранатометів та озброєння БМП по Широкиному, Старогнатівці, Мар'їнці, Талаківці. По Новотроїцькому і Мар'їнці вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент з 82 міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів, зенітних установок та інших видів озброєння багаторазово обстрілював Кримське. Також під обстріли потрапила Новоолександрівка.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти вели вогонь по українських позиціях поблизу Авдіївки та Луганського.

Загалом відбулося 20 обстрілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє бойовиків в стані алкогольного сп'яніння залишили розташування свого підрозділу в Безіменному (Донецька область) і пограбували будинок місцевих жителів. За таку поведінку бойовики поплатилися роботою - командування "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ) "1-го армійського корпусу" бойовиків звільнило їх з військової служби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація