Під Станицею четверо бойовиків підірвалися під час розвантаження боєприпасів – розвідка

Під Станицею четверо бойовиків підірвалися під час розвантаження боєприпасів – розвідка

Терористи підірвалися на власних боєприпасах / Фото: Reuters

Ще п'ятеро терористів отримали поранення.

На Луганщині неподалік Станиці Луганської здетонували ворожі боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

"Встановлено чергові факти загибелі "військовослужбовців другого Армійського корпусу (бойовиків - Ред). 20 грудня цього року у районі Станиці Луганської під час розвантаження боєприпасів в результаті їх детонування загинуло четверо та поранено п'ятеро осіб", - йдеться у повідомленні.

За даними українських розвідників, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Ворожі сили продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.

"22 грудня здійснено 39 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-мм мінометів, з них: один – Щастя (Новоайдарський напрямок), сім – Луганське, Артемове, Ленінське, Новгородське (Слов'янський напрямок), 16 – Опитне, Піски, Красногорівка (Донецький напрямок), 15 – Старогнатівка, Широкине (Маріупольський напрямок)", - повідомляє розвідка.

Бойовики здійснювали приховане розміщення забороненого Мінськими домовленостями озброєння на Слов'янському, Донецькому та Волноваському напрямках і перегруповує передові підрозділи бойовиків на Новоайдарському, Слов'янському, Донецькому та Волноваському напрямках. 

Раніше повідомлялося, що бойовики зосередили атаки навколо окупованого Донецька. На підступах до Маріуполя загарбники із гранатометів та стрілецької зброї один раз вдарили по Широкиному.

Повʼязані теми:

Наступна публікація