Під Волновахою український військовий розстріляв двох побратимів

Під Волновахою український військовий розстріляв двох побратимів

Убивця зник зі зброєю / Фото: Reuters

Правоохоронцям вдалося затримати убивцю.

Під Волновахою 6 вересня мобілізований український військовий з 52 бригади застрелив двох товаришів по службі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляв журналіст Олександр Рудоманов.

Наразі прес-служба прокуратури Донецької області підтвердила інформацію про вбивство.

"6 вересня в одному з приміщень за місцем дислокації Збройних Сил України у місті Волноваха Донецької області було знайдено трупи двох чоловіків з чисельними вогнепальними пораненнями. Загиблими виявилися розвідники 72 бригади ЗСУ 1993 року народження", - йдеться у повідомленні прес-служби.

За інформацією прокуратури, між трьома військовослужбовцями виник конфлікт, унаслідок чого, один із чоловіків 1987 року народження розстріляв двох побратимів із автомата Калашнікова.

Правопорушник з місця злочину втік, проте через деякий час його місце знаходження вдалося встановити. Наразі чоловік перебуває під вартою.

"Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч.2. ст.115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), обрання запобіжного заходу, а також передачі справи до військової прокуратури", - повідомила прес-служба. 

 

Нагадаємо, що раніше військовий психолог пояснив, що щонайменше 30 відсоткам демобілізованих бійців АТО на Донбасі потрібна буде активна психологічна допомога.

Повʼязані теми:

Наступна публікація