Під ворожі обстріли потрапили українські воїни в Авдіївці та Кам'янці. Дайджест АТО

Під ворожі обстріли потрапили українські воїни в Авдіївці та Кам'янці. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї упродовж доби була обстріляна Станиця Луганська.

Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. З початку доби вони 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

На донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 122 мм артилерії потрапили українські воїни в Авдіївці, Семигір'ї, Кодемі та Кам'янці. З мінометів калібру 120 та 82 мм окупанти били по Новгородському, Дачі та Авдіївці. Також, 82 мм міномети ворог застосував поблизу Зайцевого та Майорська, а гранамомети та великокаліберні кулемети - по захисниках Авдіївки. 


На маріупольському напрямку супротивник із 120 та 82 мм мінометів обстріляв опорні пункти сил АТО в Красногорівці. По українських укріпленнях поруч Старогнатівки окупанти вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім цього, великокаліберні кулемети противник задіяв під Павлополем, а стрілецьку зброю – у Новотроїцькому.


На луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї упродовж доби була обстріляна Станиця Луганська.

Нагадаємо, за минулу добу у зоні АТО зафіксовано 54 випадки відкриття вогню: з них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та шість на Луганщині. Терористи продовжують гатити по Авдіївці та Широкиному.

Повʼязані теми:

Наступна публікація