Під Ясинувату "стікаються" тисячі бойовиків

Під Ясинувату "стікаються" тисячі бойовиків

Фото: Getty Images

Російські найманці готуються до нових атак під Авдіївкою

На Донбасі активізувались бойовики. Російські найманці підтягнули до трьох тисяч особового складу під Ясинувату. Про це йдеться в сюжеті "ТСН. Ранок".

Зазначається, що метою бойовиків є авдіївська промзона. Бойова активність під Авдіївкою зростає вночі, найманці обстрілюють промзону із артилерії. Найімовірніше, що бойовики готуються до нових атак.

Інформація про поранених українських військових не точна – від 13 до 17 бійців за два дні боїв. Двоє вояків тяжко поранені.

Напередодні українські військові захопили дві військові вантажівки бойовиків, які останні покинули на полі бою. 

Раніше, поблизу Ясинуватської розв'язки бойовики не пустили представників ОБСЄ для здійснення інспекції цього району, що суперечить мінським домовленостям та свідчить про приховування озброєння великого калібру та військової техніки. В цьому районі також "працював" і ворожий снайпер.

Окрім того, Росія намагається дискредитувати представників ОБСЄ. Військові РФ перешкоджають діяльності місії на Донбасі. Російська ФСБ цілодобово стежить за спостерігачами місії в місцях їхнього проживання та проведення дозвілля, а після цього серед місцевого населення поширюється дезінформація щодо особистого життя співробітників ОБСЄ

Повʼязані теми:

Наступна публікація