Після Нового року з позицій в Донецькому аеропорту втекли 13 бойовиків

Після Нового року з позицій в Донецькому аеропорту втекли 13 бойовиків

Свята внесли розбрат у лави бойовиків / Фото: Reuters

За даними військових розвідників, під час свят у бойовиків значно погіршилася дисципліна і психологічний стан.

За перші дні 2016 року 13 бойовиків втекли з позицій в Донецькому аеропорту.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає УНИАН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, протягом свят в рядах бойовиків спостерігається зниження дисципліни, погіршення психологічного стану бойовиків. За перші дні 2016 року 13 бойовиків зі складу так званого "11-го окремого механізованого полку" бандформування "ДНР", що дислокуються в Макіївці, бігли з позицій в Донецькому аеропорту", - сказав він.

Крім того, Лисенко зауважив, що на Луганському напрямку спостерігалася повна тиша, а на Донецькому бойовики обстріляли українські позиції неподалік Світлодарська, схід Новгородського і в Донецькому аеропорту.

"Майже всі обстріли були неприцільними. Однак неподалік Новгородського знову працювали ворожі снайпери", - зазначив Лисенко.

У той же час на Маріупольському напрямку, повідомив він, ворог порушив режим тиші в селищі Широкине.

"Бойовики двічі відкривали вогонь по наших позиціях з гранатометів. Обидва обстріли були прицільними, але нетривалими, і шкоди нашим воїнам не заподіяли", - додав представник АТО.

Раніше повідомлялося, що співробітники ГУР Міноборони України дізналися, де бойовики на Донбасі ховають заборонену озброєння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація