Понад чотири десятки обстрілів та поранені військові. Дайджест АТО

Понад чотири десятки обстрілів та поранені військові. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

Загалом в зоні АТО минулої доби було зафіксовано 41 обстріл.

За минулу добу в зоні АТО загалом було зафіксовано 41 обстріл. Четверо українських військових було поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Минулої доби на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали наші позиції в районі Талаківки, Лебединського, Мар'їнки, Гнутового, Павлополя, Чермалика, Широкиного та Водяного. По Мар'їнці, Новотроїцькому та Красногорівці вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Валуйське, Кримське, Новоолександрівку, Новозванівку та Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська застосовували 120 міліметрові міномети, обстрілюючи Піски. Тут же вогонь вів і снайпер. По Новгородському, Луганському, Авдіївці та Зайцевому стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше бойовики "ЛНР" анонсували спробу розведення військ біля Станиці Луганської. Вони заявляють, що чергова спроба розведення сил може відбутися 25 січня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація