Порошенко озвучив неймовірну кількість військових, які взяли участь у АТО

Порошенко озвучив неймовірну кількість військових, які взяли участь у АТО

Фото: УНІАН

Президент озвучив статистику щодо військових зі статусом учасника бойових дій.

Президент України Петро Порошенко повідомив, що загалом за 2,5 роки у проведенні чи забезпеченні антитерористичної операції взяли участь близько 280 тис. українців.

Про це він повідомив після церемонії складення урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна, передає "УНІАН".

"У війні головне не гроші, не техніка, не зброя, а люди, українські воїни. За 2,5 роки у проведенні чи забезпеченні антитерористичної операції взяли участь близько 280 тис. українців, із них – 266 тис. вже отримали статус учасника бойових дій", - додав президент.

Нагадаємо, Порошенко вважає, що політичному врегулюванню на Донбасі має передувати прогрес у безпеці. Хоча, нещодавно Олланд захотів виборів на Донбасі без контролю за російським кордоном. Олланд наголосив, що вважає пріоритетнішим питання проведення місцевих виборів, а не повернення Києву контролю над українсько-російським кордоном. Тому що мінськими угодами начебто передбачений саме такий порядок: припинення вогню, роззброєння і потім одразу - вибори.

Повʼязані теми:

Наступна публікація