Потужний удар по Красногорівці та насильницька мобілізація в "ДНР". Хроніка АТО 14.12.2015

Потужний удар по Красногорівці та насильницька мобілізація в "ДНР". Хроніка АТО 14.12.2015

Ситуація на Донбасі продовжує залишатися напруженою

Офіційні джерела стверджують, що за добу українські війська не зазнали втрат убитими.

Красногорівка минулої ночі потрапила під приціл бойовиків. Терористи із заборонених мінськими угодами 82-міліметрових мінометів випустили по селищу не менше 30 боєприпасів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Неспокійно було також на околицях Горлівки. Упродовж дня бойовики там вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Атакували розташування українських бійців у районі Зайцевого, Майорська та Новгородського. Крім того, на цій ділянці передової працював і ворожий міномет.

Не знають нічого про тишу й українські оборонці в районі Донецького аеропорту. Під вогонь великокаліберних кулеметів та гранатометів потрапили Піски, Авдіївка та Опитне.

У штабі АТО стверджують, що доба на фронті минає без втрат. Але двоє українських військових зазнали поранень.

Водночас українські розвідники говорять, що в бойовиків великі проблеми з особовим складом. Дедалі менше людей хочуть боронити "руський мір" на Донбасі.

"Через зменшення потоку російських найманців та збільшення бойовиків, що хочуть залишити лави збройних формувань, окупаційна адміністрація планує провести насильницьку мобілізацію. Низький рівень пояснюється втратами бойовиків, які виникають не тільки через бойові дії, а й через внутрішні суперечки", - пояснив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Як уже повідомлялося, підвечір бойовики активізувалися на Луганщині. Там вони із гранатометів та великокаліберних кулеметів прицільно намагались провокувати українських воїнів на порушення умов припинення вогню біля Трьохізбенки.

Вночі терористи обстріляли Красногорівку з міномету

Вночі терористи обстріляли Красногорівку з міномету

Повʼязані теми:

Наступна публікація