Прихильники "русского мира" застосовували міномети ЗСУ. Ситуація в зоні АТО

Прихильники "русского мира" застосовували міномети ЗСУ. Ситуація в зоні АТО

Фото: Reuters

Відбулося 49 ворожих обстрілів.

Минулої доби представники самопроголошених народних республік продовжили обстріли позицій сил АТО із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

На донецькому напрямку бойовики 7 разів цілили з мінометів у напрямку Авдіївки. Вогонь калібру 120 та 82 мм було скеровано проти українських захисників і поблизу Опитного та Пісків. Обстрілюючи українські позиції ворог ускладнював ситуацію, використовуючи одночасно ще й артилерію калібру 122 міліметри.


Прихильники "руського міру" застосовували міномети проти сил АТО і на Маріупольському напрямку. А саме в Широкіно, Павлополі, Талаківці та Гнутовому.
На Луганщині незаконні збройні формування обмежились провокаціями українських воїнів зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів великого калібру в районі Трьохізбенки.


Незважаючи на тактику ведення вогню з усіх калібрів одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту, позиції сил АТО залишилися незмінними. Загалом відбулося 49 ворожих обстрілів.

Нагадаємо, що під Авдіївкою російські війська використали проти українців заборонені Женевською конвенцією протипіхотні міни ПОМ-2. Їхня особливість – це самоліквідація від 4 до 50 годин.

Бої за промислову зону на околицях міста тривають практично постійно. До місця ймовірного штурму стягуються не лише резерви бандформувань, але й пряме підкріплення з Росії.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 31 березня 2016 року:Минулої доби представники самопроголошених ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, March 30, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація