Прокуратура назвала терактом обстріл бойовиками Авдіївки, під час якого постраждали мирні мешканці

Прокуратура назвала терактом обстріл бойовиками Авдіївки, під час якого постраждали мирні мешканці

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Терористи "ДНР" цілеспрямовано накрили вогнем житлові квартали міста, де перебувають лише цивільні особи.

Недільний обстріл бойовиками Авдіївки, під час якого було поранено місцевих мешканців, є терактом.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

"29 січня під час масованого артобстрілу м. Авдіївки та Ясинуватського району бойовиками терористичної організації "ДНР" поранення тримали троє мирних мешканців 1976, 1959 та 1991 років народження", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, терористи "ДНР" завдали цілеспрямованого вогневого удару по житлових кварталах Авдіївки, маючи достовірну інформацію про те, що в цьому районі перебувають цивільні особи.

Як зазначається, унаслідок обстрілу троє мирних мешканців отримали мінно-вибухові травми та множинні осколкові поранення різних частин тіла, усім громадянам було надано медичну допомогу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за статтею про терористичний акт здійснює прокуратура Донецької області.

На фронті ворог веде потужні обстріли по всій лінії розмежування, є загиблі

На фронті ворог веде потужні обстріли по всій лінії розмежування, є загиблі

Нагадаємо, 29 січня, близько 5-ї ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї і мінометів, а з 7 години противник почав штурм позицій.

Унаслідок обстрілу були поранені місцеві мешканці, а також поблизу Авдіївської промзони загинули українські бійці. До того ж в Авдіївці після штурму зникло світло.

Повʼязані теми:

Наступна публікація