Пропускний пункт "Мар'їнка" відновив роботу після обстрілів

Пропускний пункт "Мар'їнка" відновив роботу після обстрілів

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

На лінії розмежування працюють усі КПВВ.

У зоні АТО на лінії розмежування всі контрольні пункти в'їзду/виїзду працюють у штатному режимі

Про це інформує Державна прикордонна служба України. 

"Учора протягом дня тимчасово було призупинено пропуск осіб та транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка". Це пов'язане з ситуацією, що склалася на даному напрямку, зокрема здійснення провокаційних обстрілів з боку російських найманців та загрозою для життя і здоров'я мирних жителів, які перетинають лінію розмежування", - заявили у відомстві.

Як повідомляється, пасажиро-транспортний потік залишається динамічним.

Згідно з даними прикордонників, загалом через пункти пропуску 5 березня прослідували: "Зайцеве" – 5930 осіб та 1335 транспортних засобів; "Мар'їнка" – 1510 осіб та 1370  транспортних засобів; "Новотроїцьке" – 7050 осіб та 2318 транспортних засобів; "Гнутове" – 2536 осіб та 720 транспортних засобів; "Станично-Луганське" – 3340 осіб.

Вранці 6 березня для перетину лінії розмежування перед КПВВ "Мар'їнка" перебувало на в'їзд з неконтрольованої території 10 автомобілів, на виїзд - 90.

Через "Зайцеве" прямувало 200 та 70 автівок на в'їзд та виїзд відповідно, у "Новотроїцькому" 100 транспортних засобів рухалися в напрямку в'їзду, в зворотному напрямку 80. Накопичення транспорту на "Гнутовому" на в'їзд та виїзд не було.

Нагадаємо, що в суботу, 5 березня, пропуск громадян та транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка" тимчасово призупинено. За даними прикордонників, роботу пункту пропуску зупинено у зв'язку з недотриманням режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація