Провокації на Луганському напрямку та обстріли на Маріупольському. Дайджест АТО

Провокації на Луганському напрямку та обстріли на Маріупольському. Дайджест АТО

Фото: Reuters

В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю.

Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Широкіного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм, а вогонь ворожих снайперів відмічено неподалік Мар'їнки і Старогнатівки.


На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру.


На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про обмежений доступ до ділянок розведення сил на Донбасі 25 жовтня.

Під час ворожого обстрілу Попасної 15-річний підліток отримав поранення

Під час ворожого обстрілу Попасної 15-річний підліток отримав поранення

Повʼязані теми:

Наступна публікація