Росія вимагає від ватажка "ДНР" Захарченка повернути гроші за вкрадене пальне

Росія вимагає від ватажка "ДНР" Захарченка повернути гроші за вкрадене пальне

Олександр Захарченко / Фото: УНІАН

Про це повідомляє українська розвідка.

Генеральна прокуратура РФ вимагає від ватажків "ДНР" Олександра Захарченка та Олександра Ходаковського повернути Росії гроші за вкрадене ними пальне.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

На початку березня органами військової прокуратури та ФСБ Російської Федерації було викрито схему розкрадання значного обсягу пального з ешелонів, що регулярно прибувають з Росії до Іловайська. До розкрадання було доведено причетність голови т.зв. "ДНР" Олександра Захарченка та колишнього секретаря "радбезу" Олександра Ходаковського.

На адресу Захарченка та Ходаковського Генеральною прокуратурою РФ направлені приписи з вимогою повернути до російського бюджету загальну суму вартості викраденого пального.

"Встановлено, що відмова Олександра Захарченка визнати свою провину та намагання перекласти всю відповідальність на Олександра Ходаковського стала тією останньою краплею, що змусила Ходаковського заявити про намір оприлюднити "резонансні" матеріали, щодо причетності голови "ДНР" до тяжких кримінальних злочинів", – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, комісія російського Генштабу викрила ватажків бойовиків "ДНР" і "ЛНР" у розкраданні палива на Донбасі у грудні 2015 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація