Російські дезертири-невдахи влаштували перестрілку з "нацгвардійцями" в Дебальцевому

Російські дезертири-невдахи влаштували перестрілку з "нацгвардійцями" в Дебальцевому

У Дебальцевому сталася стрілянина між двома російськими солдатами й "нацгвардійцем" / Фото: Reuters

Продовжуються спроби самовільного залишення частини військовими.

У Дебальцевому сталася стрілянина між двома російськими солдатами й "нацгвардійцями", повідомляє ГУР Міноборони України.

Згідно з даними розвідки, продовжуються спроби самовільного залишення частини військовослужбовцями 7 окремої мотострілецької бригади 2 АК ЗС РФ, які намагаються самостійно повернутися до Росії та звернутися за захистом до правозахисних організацій.

"11 травня підрозділом національної гвардії РФ, що прибув до Дебальцевого, для протидії випадкам дезертирства було затримано двох військовослужбовців мотострілецького батальйону 7 ОМСБР, які намагалися самостійно повернутися до Росії. Під час збройної сутички поранено одного "нацгвардійця" та пошкоджено армійський автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо,  раніше так звана "влада ДНР" дала дозвіл боротися із дезертирами у лавах бойовиків за допомогою розстрілу. Про це також повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. Зокрема, спеціальні "загороджувальні загони" будуть "відсіювати" проросійських терористів 3 окремої мотострілецької бригади в окупованій Горлівці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація