Російські окупанти заблокували мовлення двох провідних українських каналів на Донбасі - розвідка

Російські окупанти заблокували мовлення двох провідних українських каналів на Донбасі - розвідка

Фото: pixabay.com

Телеканали відключили після особистого втручання радника Путіна.

З 2 вересня на окупованій території України було придушено аналоговий сигнал українських телеканалів "1+1" та "Новий канал".

Про це у Facebook повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Передають, що сигнал було придушено на Маріупольському напрямку "за допомогою спеціального обладнання, придбаного після особистого втручання радника президента Росії Владислава Суркова.

"Зазначене обладнання обслуговується виключно російськими фахівцями, а підбір російських телепередач "пост-мейнстрімівської журналістики" з "альтернативною інформацією" здійснюється офіцерами відділу дезінформації та контрпропаганди Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЦТВ Південного ВО ЗС РФ", - йдеться у повідомленні розвідки.

Нагадаємо, у липні на півдні Донецької області розпочала мовлення українська радіостанція "Голос Донбасу". Повідомляється, що перший день ефіру обласного радіо почався великим радіомарафоном. Наразі обласне радіо можна слухати на частоті 67,34 МГц та на сайті телеканалу "До ТеБе" www.dotb.dn.ua . При цьому фахівці вже займаються переходом на FM-мовлення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація