Російські військові розривають контракти, аби не воювати на Донбасі

Російські військові розривають контракти, аби не воювати на Донбасі

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Окупантам затримують виплату грошей.

Почастішали випадки дострокового розірвання контрактів військовослужбовців ЗС РФ, що беруть участь в бойових діях на Донбасі, з метою повернення в Росію.

Про це написав нардеп Дмитро Тимчук у Facebook.

За його словами, однією з причин даної тенденції є затримки у виплаті грошового забезпечення, що відзначалися в останні 6 місяців.

Зазначається, що ротація кадрових військовослужбовців ЗС РФ, що беруть участь в бойових діях на Донбасі, відбувається в різні терміни залежно від посади.

"Так, російські кадрові офіцери змінюються, як правило, кожні півроку (деякі знаходяться в Україні постійно і тільки на короткий термін виїжджають в РФ); рядовий і сержантський склад прибуває в "службові відрядження" терміном на 3-6 міс, в залежності від підрозділу і поставлених перед ним завдань", - написав Тимчук.

Раніше у розвідці повідомляли, що із початку серпня тіла кадрових російських військовослужбовців, які загинули на сході України, перестали звозити до моргу, а завантажують у спеціально обладнані рефрижератори (до 20 тіл загиблих), які приховано вивозять до Ростова-на-Дону.

Повʼязані теми:

Наступна публікація