Російські військові з Костроми, Іванового й Воронежа прибули воювати на Донбас - розвідка

Російські військові з Костроми, Іванового й Воронежа прибули воювати на Донбас - розвідка

Зона АТО / Фото: Reuters

Біля Авдіївки загинуло троє росіян.

Головне управління розвідки повідомило про загибель російських військових в районі Авдіївки, а також про прибуття солдатів РФ на Донбас.

Так, 29 березня загинуло три та отримало поранення п'ять російських військовослужбовців розвідувальних підрозділів 3 (Горлівка) та 5 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп, йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Згідно з ним, до Ясинуватої прибув підрозділ 128 спеціального моторизованого полку внутрішніх військ МВС РФ із Воронежа.

Водночас до районів пунктів Красногорівка, Мар'їнка та Новотроїцьке здійснили вихід три ДРГ зі складу 331 парашутно-десантного полку (Кострома) 98 повітрянодесантної бригади (Іванове) Повітрянодесантних військ ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

До західної околиці Донецька прибули три вантажні автомобілі з особовим складом 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк);

З Макіївки у напрямку Донецька перекинуті дві інженерні машини розгородження;

У районах міст Донецьк та Ясинувата зафіксовано діяльність підрозділів зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби (Донецьк).

Крім того з Росії  продовжується постачання боєприпасів: до Іловайська прибув залізничний ешелон з боєприпасами, в подальшому доставлених на склади 1 АК ЗС РФ у н.п. Амвросіївка та Харцизьк.

Нагадаємо, раніше російські військові з Кемеровської області висловили відкрите невдоволення постійними відрядженнями на Донбас. Вони наголосили, що такі дії військово-політичного керівництва Росії суперечать як міжнародному, так і національному законодавству, де передбачена кримінальна відповідальність для тих, хто віддає і виконує незаконні, злочинні накази.

Повʼязані теми:

Наступна публікація