Розвідка озвучила втрати російських військ на Донбасі за минулий рік

Розвідка озвучила втрати російських військ на Донбасі за минулий рік

Фото: Reuters

За її даними, більше двох тисяч російських солдатів були поранені.    

Від січня до вересня 2015 року в зоні конфлікту на Донбасі загинуло 627 осіб, поранені - 2155 осіб зі складу 1 та 2 армійських корпусів російських окупаційних військ.

Про це сьогодні, 5 лютого, повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент ТСН.

"У розпорядженні Головного управління розвідки після проведеної роботи є документи, які реально підтверджують загибель або поранення російських військовослужбовців на території України. Ми провели такий аналіз і чітко встановили статистичні дані щодо загиблих та поранених за період з січня по вересень 2015 року. За даними ГУР, за цей період на території України зі складу 1 та 2 АК загинуло 627 осіб, отримали поранення різних ступенів 2155 осіб", - сказав він.

За його словами, інформація стосується росіян, які загинули під час ведення бойових дій, і входили до складу 1 та 2 армійських корпусів російських окупаційних військ.

Також були оприлюднені імена ідентифікованих російських солдатів й названі причини загибелі: в результаті диверсійно-розвідувальної діяльності, підрив на мінах, конфлікти з бойовиками-сепаратистами.

Фото: ТСН.ua

Фото: ТСН.ua

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко повідомив, що на Донбасі за весь час збройного конфлікту загинули 2269 українських воїнів


Повʼязані теми:

Наступна публікація