Розвідка повідомила про загиблих військових РФ у боях біля Донецького аеропорту

Розвідка повідомила про загиблих військових РФ у боях біля Донецького аеропорту

Противник знову зазнав втрат / Фото: Reuters

Противник продовжує зазнавати втрат.

На Донбасі під час бойових зіткнень із силами АТО в районах Красногорівки та Донецького аеропорту загинуло четверо військовослужбовців ЗС РФ, ще 7 отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними військових, ці найманці діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп.

Крім того, розвіддані свідчать, що 21 лютого під час встановлення фугасу загинуло двоє саперів зі складу 7 окремої мотострілецької бригади бойовиків 2 АК, яка дислокується в окупованому Дебальцевому.

Також стало відомо, що в лікарні окупованої Горлівки "ідеологічна" суперечка між місцевим мешканцем та бойовиком призвела до різанини. Внаслідок інциденту цивільний отримав важкі ножові поранення та потрапив до реанімації.

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

Бойовики застосовують 82-мм та 120-мм міномети, танки, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП. Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація