СБУ перехопила розмову бойовиків, які говорять про затримання російського офіцера

СБУ перехопила розмову бойовиків, які говорять про затримання російського офіцера

Бойовики підтвердили затримання Старкова / Фото: facebook/Катерина Яресько

У частині, де воював Старков, здійнявся ґвалт.

Служба безпеки України перехопила телефонну розмову бойовиків на Донбасі, які підтверджують факт затримання офіцера російської армії Володимира Старкова, який забезпечував терористів озброєнням, в тому числі з території РФ.

У першій частині розмовляють бойовики з позивними "Малиш" і "Макеєвський". Вони дивуються, як Старков міг потрапити в полон до сил АТО, адже "сто разів їздив там".

"Малиш" повідомив, що в частині, до якої був приписаний затриманий російський офіцер, здійнявся ґвалт. "Кажуть, що він одразу вискочив і сказав: "Я офіцер російської армії".

Під час другої розмови терористи з позивними "Санич" і "Хохол" також підтвердили факт затримання Старкова. "Це дебільне. Ніби з ним домовились підписувати боєприпаси у Підмосков'ї. це дебільне вчора в полон потрапило. І тепер уже з іншими домовимось – не домовимось, а то нам доведеться самим робити патрони".

Нагадаємо, Старков був затриманий 25 липня цього року українськими військовими на блокпосту "Березине". Він перебував у вантажівці, яка перевозила боєприпаси для бойовиків. "Затримавши автівку, прикордонники попередньо з'ясували, що один з чоловіків - кадровий військовий ЗСУ РФ у званні майор, а інший належить до незаконних збройних формувань бойовиків. В "КамАЗі" правоохоронці виявили ящики з великою кількістю патронів різного калібру", - йдеться у повідомленні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація