СБУ затримала українську військову, яка "зливала" таємниці спецслужбам РФ

СБУ затримала українську військову, яка "зливала" таємниці спецслужбам РФ

СБУ, Служба безпеки України

Військова співпрацювала з терористами та російськими спецслужбами яким передавала таємні відомості військового характеру.

Співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України затримали військову Збройних сил України, яка передавала спецслужбам Росії таємну інформацію.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Контррозвідка та Головне управління СБУ зняли на відео свідчення затриманої, яка здійснювала діяльність проти своєї держави.

Військова співпрацювала з терористами та російськими спецслужбами, яким передавала відомості про позиції ЗСУ у зоні АТО, майбутні плани щодо проведення військових операцій, схеми зв'язку, позивні та номери телефонів українських військових та інші таємні відомості військового характеру.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії. Військовій оголошена підозра за статтями "дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу", "посягання на територіальну цілісність і недоторканість України" та "участь у терористичній організації".

Нагадаємо, нещодавно українського військовослужбовця обвинуватили у державній зрадіВійськового обвинувачують в отримуванні та передачі інформації з обмеженим доступом щодо дислокації та діяльності Внутрішніх військ МВС України та державних таємниць співробітникам ГРУ Генерального Штабу Збройних сил РФ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація