Штурм Авдіївки відбито ціною здоров'я шістьох військових

Штурм Авдіївки відбито ціною здоров'я шістьох військових

У зоні АТО тривають бойові дії / Фото: Reuters

Поранених госпіталізували до Дніпропетровська.

Лише в донецькому секторі АТО за добу поранено вісім українських вояків. Так дані наводять військові медики на передовій, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Здебільшого поранені з промзони під Авдіївкою, де напередодні бойовики активізувалися та забезпечили пекельний вечір оборонцям української землі.

Внаслідок боїв і обстрілів поранення дістали шість військових. Іще двоє бійців дістали поранення в Пісках. Травми – середньої тяжкості, є й важкі. Бійців після надання необхідної першої допомоги відправили до шпиталю у Дніпропетровськ.

"Наскрізь пробите око, пошкодження внутрішньої стінки носа – там застряг цей осколок. Якщо це пошкодження ока, наприклад, то терміново відправляли вночі, всіх інших сьогодні зранку гелікоптером.Осколки – це переважно кінцівки тулуба, обличчя, дрібні осколки. Життю хлопців нічого не загрожує", - розповів черговий хірург Володимир Ковтуняк.

Минулого вечора з настанням темряви так звані "ополченці" відкрили вогонь по позиціях українських військових біля Авдіївки із мінометів 120-го та 82-го калібрів. Потім долучилися танки та артилерія, в наступ пішла піхота

Відеозапис миттєвостей цього бою було оприлюднено на сторінці спільноти "Повернись живим".

Як повідомила розвідка, під час бойових зіткнень в районі Авдіївки за шість днів у проросійських бойовиків налічується 27 загиблих та 34 поранених. Також розвідники повідомляють, що прибулі з Дагестану на підкріплення військовослужбовці РФ уникають розподілу до підрозділів, які протистоять ЗСУ біля Авдіївки.

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

Бойовики поновили обстріли на Маріупольському напрямку

Бойовики поновили обстріли на Маріупольському напрямку

Повʼязані теми:

Наступна публікація