Сімох військових у Станиці Луганській розстріляв дезертир, а не ДРГ бойовиків – ЗМІ

Сімох військових у Станиці Луганській розстріляв дезертир, а не ДРГ бойовиків – ЗМІ

Фото: pixabay.com

В результаті стрілянини загинули двоє військових, п'ятеро поранені.

Інформація про бій з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків поблизу Станиці Луганської, унаслідок якої загинули двоє і поранені п'ятеро українських військових, не відповідає дійсності.

Про це повідомляють одеські видання "Думська" і "Таймер".

За даними журналістів цих видань, під час стрілянини загинули і отримали поранення бійці одеської 28-ї окремої механізованої бригади. Вогонь відкрив озброєний дезертир, який після події міг зникнути на окупованій території. Військова контррозвідка припускає, що він міг бути пов'язаний з бойовиками.

Унаслідок стрілянини загинув кадровий офіцер капітан Юрій Сметанін і солдат Андрусович, повідомляє "Думська".

Інформацію про дезертира підтверджує колишній командир батальйону "Кривбас", депутат Криворізької міськради Микола Колесник.

"Озброєний, при собі повний боєкомплект, є гранати, вбив двох людей, поранив п'ятьох. Може направлятися в Кривий Ріг, можливо через Дніпро. Може бути у формі. Особлива увага волонтерам, може просити допомоги", - написав Колесник.

Нагадаємо, 12 вересня штаб АТО повідомив, що диверсійно-розвідувальна група бойовиків атакувала позиції українських військових в районі Станиці Луганської на Луганщині. В результаті нападу загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, п'ятеро отримали поранення, один зник без вісті.

Бій під Станицею Луганською: двоє загиблих, п’ятеро поранених та один зниклий безвісти

Бій під Станицею Луганською: двоє загиблих, п’ятеро поранених та один зниклий безвісти

Повʼязані теми:

Наступна публікація