Снайпер пройшовся по Мар'їнці і Станиці Луганській, з БМП гатили по Широкиному

Снайпер пройшовся по Мар'їнці і Станиці Луганській, з БМП гатили по Широкиному

Фото: УНІАН

Противник вів обстріли у трьох напрямках.

За минулу добу, п'ятницю 2 грудня, російсько-окупаційні війська 44 рази обстріляли позиції українських бійців.

Зокрема, на Луганському напрямку застосували гранатомети, великокаліберні кулемети, міномети. Також стріляв снайпер, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"На Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, Балку Кошарну та Кримське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Лобачево, Новозванівку, Малинове. Новотошківське, та Балку Кошарну - зі 120 міліметрових мінометів. Також по Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Там же стріляв снайпер", — йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку під вогонь потрапили Широкине та Бердянське, там гатили з 152 та 122 міліметрової артилерії. 

"З мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному, Водяному, Новогригорівці, Мар'їнці, Новомихайлівці та Павлополю. По Богданівці та Мар'їнці вів вогонь снайпер", — зазначили в прес-центрі.

Що ж стосується Донецького напрямку, то там з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели обстріли по Луганському та Кіровому, а з мінометів — по Новгородському, Авдіївці, Луганському та Верхньоторецькому.

Нагадаємо, напередодні бойовики 42 рази обстріляли позиції українських бійців загалом по всіх напрямках. Били з важкого озброєння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація