Снайпери в Мар'їнці та обстріл Оріхового з гранатометів. Ситуація в зоні АТО

Снайпери в Мар'їнці та обстріл Оріхового з гранатометів. Ситуація в зоні АТО

Українські військові в зоні АТО / Фото: УНІАН

Бойовики "ДНР" та "ЛНР" продовжують порушувати Мінські угоди.

За минулу добу терористи 64 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО

Згідно з даними штабу АТО, найбільше, 40 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку: із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики били по українських укріпленнях в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Крім того, 120 мм міномети застосували поблизу н.п. Дача, а міномети калібру 82 мм біля Верхньоторецького.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки стріляли по Новгородському.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню: зокрема, зі 120 мм мінометів обстріляні опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці та Гнутовому. Міномети калібру 82 мм терористи застосували під Павлополем, а з озброєння БМП та снайперський вогонь вівся у Мар'їнці.

На Луганщині 7 разів порушувалися Мінські угоди з боку терористів: 120 мм міномети вони задіяли під Новозванівкою, міномети калібру 82 мм, зенітну установку та гранатомети – у Старому Айдарі. Також з гранатометів було обстріляне Оріхове.

Нагадаємо, вчора бойовики угруповання "ДНР" обстріляли Авдіївку з мінометів. В результаті обстрілу горіло два будинки. Осколкове поранення отримав чоловік 1974 року народження.

Під Мар'їнкою один із наших опорних пунктів штурмувала ворожа диверсійна група

Під Мар'їнкою один із наших опорних пунктів штурмувала ворожа диверсійна група

Повʼязані теми:

Наступна публікація