Стали відомі імена росіян, які готують ворожих снайперів на Донбасі

Стали відомі імена росіян, які готують ворожих снайперів на Донбасі

Ілюстрація / Фото: Reuters

Російські офіцери підготували понад 100 снайперів, диверсантів і зв'язківців.

Стало відомо, хто займається підготовкою снайперів ворога на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє головне управління розвідки Міноборони України.

Підготовку снайперів здійснюють російські інструктори в навчальних центрах в Іловайську і Луганську, а також на полігонах Кадамовській і Кузьмінський Ростовської області Росії. Українська розвідка встановила офіцерів 45-ої окремої бригади спеціального призначення Повітряно-десантних військ Росії, котрі опікуються підготовкою снайперів і зв'язківців в Новоазовському районі Донецької області. 


Підготовкою снайперів займається уродженець Криму, випускник Рязанського вищого повітряно-командного училища старший лейтенант Решетилов Микола, котрий прописаний в Московській області.

Командиром групи радіозв'язку роти є старший лейтенант Стецко Олександр. Він народився в Білорусі, навчався в Новочеркаському вищому військовому командному училищі зв'язку, також прописаний в Московській області.

За участі офіцерів 45-ій окремої бригади спеціального призначення на території України підготовлено понад 100 снайперів, диверсантів і зв'язківців.

Нагадаємо, що раніше у промзоні біля Авдіївки куля ворожого снайпера влучила в груди українському військовому. Чоловіка не вдалося врятувати. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація