Стільки життів поклали. Лицемір Плотницкий зі сльозами розповів про "бійку між слов'янами"

Стільки життів поклали. Лицемір Плотницкий зі сльозами розповів про "бійку між слов'янами"

Стільки життів поклали. Лицемір Плотницкий зі сльозами розповів про "бійку між слов'янами"

Фото: YouTube

Ватажок угруповання "ЛНР" згадав про слов'янський принцип прощення.

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький показав вищий рівень акторства, розплакавшись на камеру під час інтерв'ю.

Відповідне відео оприлюднила на своєму офіційному YouTube-каналі Міжнародна громадська група інформації про злочини проти особистості (IGCP).

"Вони – наші брати і сестри", - сказав він і майстерно розплакався на камеру.

Після цього Плотницький, ледь стримуючи емоції, встав і відійшов у інший бік кабінету, витираючи сльози.

"Вибачте, будь ласка, просто стільки життів поклали... і чужих, і своїх... заради амбіцій деяких дурнів... Пробачте… Ми на своїй землі, нам боятись нічого, нам іти нікуди, і захищалися ми в такий самий спосіб… Бійка серед близьких, на жаль, серед слов'ян, буває найжорстокіша... Прийде час, і ми все одно будемо використовувати слов'янську духовність, слов'янський принцип прощення, будемо прощати, після того як зміниться у них світогляд, розуміння, ставлення. Але це буде потім", додав ватажок бойовиків.

Нагадаємо, уранці 6 серпня прогримів вибух в окупованому Луганську. Спочатку в лікарні, куди терміново госпіталізували Плотницького, запевняли, що отримані поранення не становлять загроз життю бойовика. Проте пізніше з'ясувалося, що глава терористичної "ЛНР" перебуває у важкому стані і йому роблять операцію.

На сепаратистських сайтах з'явилася інформація, що замах на Плотницького скоїла українська диверсійна група, проте в АП спростували це обвинувачення. Своєю чергою заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука назвав чотири ймовірні причини замаху на ватажка бойовиків "ЛНР".

У п'ятницю, 19 серпня, ватажок угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький вперше після замаху вийшов на роботу та з'явився перед камерами, взявши участь у нараді "уряду" і в "міжнародному круглому столі" в Луганську. Бойовик після замаху повернувся на роботу в темних окулярах

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація