Сурков заявив, що ватажки "ДНР" і "ЛНР" працюватимуть до 2018 року

Сурков заявив, що ватажки "ДНР" і "ЛНР" працюватимуть до 2018 року

Фото: Getty Images

Слова помічника Путіна передав прокремлівський політолог.

Ватажки "ДНР" і "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький продовжать очолювати окуповані райони Донецької і Луганської областей.

Про це заявив помічник президента Росії Владислав Сурков під час зустрічі з експертами, слова якого РИА Новости передав директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков.

Прокремлівський експерт розповів, що Сурков недвозначно сформулював таку позицію: "Захарченко і Плотницький отримали свій мандат "глав республік" на прямих всенародних виборах. Термін їхніх повноважень закінчується лише в 2018 році. До закінчення цього строку вони точно працюватимуть. Ба більше, згідно з даними соціологічних опитувань, чинні "глави" "ДНР" і "ЛНР" очевидно можуть поставити питання про переобрання на другий термін".
 
Раніше народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що помічник російського президента Владислав Сурков фігурує у справі СБУ про створення і діяльність терористичної організації "ДНР".
 
Нагадаємо також, що ЗМІ писали про те, що мільярдер Рінат Ахметов і лідер фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко можуть очолити окуповані райони Донбасу. В Адміністрації президента спростувала інформацію журналістів. "Сценарій із призначенням будь–яких очільників непідконтрольних територій не можливий, допоки не будуть реалізовані Мінські домовленості", - зазначив Борис Ложкін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація