Терорист Пушилін заступився за арештованого мера Торецька

Терорист Пушилін заступився за арештованого мера Торецька

Фото: timeua.com

Володимира Сліпцова підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України.

Один із ватажків "ДНР" Денис Пушилін заступився за арештованого мера Торецька Володимира Сліпцова.

Заяву бойовика оприлюднило сепаратистське видання ДАН.

"Народні бунти в Дзержинську (колишня назва Торецька - ред.), жорсткі зачистки правоохоронних органів, про які, не приховуючи, говорив Павло Жебрівський, і, як наслідок, арешт мера Володимира Слєпцова за "сепаратистські" настрої - все це ланки одного ланцюга. На кого-то ж потрібно покласти відповідальність за нелояльність місцевих жителів до української влади", - заявив Пушилін.

На думку бойовика, затримання Сліпцова – це порушення прав людини, тому "ДНР" про це доповість у міжнародні правозахисні організації.

Нагадаємо, 17 серпня мерові Сліпцову прокурор Донецької області Євген Бондаренко офіційно вручив повідомлення про підозру в посяганні на територіальну цілісність України та участі у терористичній організації.

За даними прокуратури, Сліпцов 15 квітня 2014 року очолював засідання сесії міської ради і пропонував розглянути питання щодо призначення незаконного референдуму у Торецьку.

У липні у Торецьку близько 100 людей намагалися заблокувати переміщення українських військових містом. Міський голова Торецька під час сутичок залишався осторонь.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація