Трофеї війни: під Авдіївкою військові захопили дві вантажівки бойовиків

Трофеї війни: під Авдіївкою військові захопили дві вантажівки бойовиків

Бойовики "ДНР" втратили дві одиниці техніки на полі бою / Фото: Reuters

Техніку росіяни та сепаратисти залишили, коли тікали з поля бою.

Бойовики перетворюють Авдіївську промзону на руїни. Лише за два дні боїв ворог має шість загиблих тільки серед кадрових вояків Російської Федерації, однак готує нові атаки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На позиції біля Ясинуватської розв'язки бойовики не пустили спостерігачів ОБСЄ. За даними розвідки, туди стягнуто близько трьох тисяч людей і багато техніки.

Її у ворога вже поменшало. Дві військові вантажівки з причепами бойовики покинули, тікаючи, на полі бою. Машини стали трофеями бійців сумської 58-ї бригади. Їх ремонтують і планують використовувати вже для потреб нашого війська.

Час для цього є. Після дуже важких боїв остання доба – майже затишшя. Рідкісні перестрілки бійці називають "курортом".

"До рукопашної не доходить, але обстановка напружена. Можна сказати, що боротьба за кожну будівлю, кожен клаптик землі. Честь і хвала, що прості мобілізовані солдати стримують оце все", - похвалив вояків командир 16-го батальйону 58-ї бригади.

Військові в Авдіївці кажуть, що за два дні боїв поранено 13 чоловік. Із них лише двоє – тяжко. Однак це не єдина цифра. Інші говорять і про 17 за один день. Точної цифри наразі порахувати не можуть.

Як повідомлялося напередодні, потужний штурм Авдіївкибуло відбито ціною здоров'я шістьох військових. ТСН.ua зібрав відомості про Авдіївку та Ясинуватську розв'язку, дослідив історію "гарячої точки" та знайшов пояснення, чому бойовикам так потрібно саме це місто.

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

Під Авдіївкою не припиняються бої

Під Авдіївкою не припиняються бої

Повʼязані теми:

Наступна публікація