ТСН везе смаколики до Великодня для українських бійців в зоні АТО

Паски журналісти пекли своїми руками.

Телевізійна Служба Новин зібрала смачні гостинці для воїнів АТО до Великодня. Пакунки повезе на передову знімальна група, яка вирушить в зону проведення антитерористичної операції перед святом.

Вже другий рік поспіль кореспонденти самі готують паски та крашанки для бійців, а також збирають продукти для святкового столу. Ініціатором акції виступила кореспондент ТСН Марія Васильєва.

"Є ідея повторити нашу акцію "Великдень в АТО", яка торік мала великий успіх серед наших захисників – бійців АТО, і напекти для них пасок та наробити іншої смакоти", - звернулась до колег Марія.

Журналісти зібрали кілька коробок з гостинцями та необхідними речами. Фотографіями приготувань журналісти поділились з нашим сайтом. Кореспондент Євген Назаренко, який і повезе частунки, обіцяє доправити їх на позиції по всій лінії фронту.

ТСН підтримує українських бійців не лише гостинцями, які возять на фронт знімальні групи. Наприкінці минулого року ведучі новин записали для воїнів АТО пісню "Повертайся живим", кліп на яку зібрав понад 600 тисяч переглядів на youtube.

А цього року ТСН разом з Viva створили проект "Переможці" на підтримку вояк, які втратили у боях кінцівки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація