Тука розповів, коли і за яких умов відновить роботу КПВВ "Станиця Луганська"

Тука розповів, коли і за яких умов відновить роботу КПВВ "Станиця Луганська"

Фото: Facebook/Луганська обласна військово-цивільна адміністрація

Губернатор також наголосив, що бойовики вночі обстріляли Станицю Луганську із мінометів

На Луганщині через кілька днів можуть розглянути питання щодо відновлення роботи контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Про це у Facebook написав голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

При цьому, губернатор Луганщини наголосив, що відновлення роботи єдиного в області пункту пропуску буде можливим в разі, якщо бойовики протягом двох днів не будуть здійснювати обстріли.

"… якщо на протязі двох днів терористи не будуть здійснювати обстріли - розглянемо питання щодо поновлення роботи КПВВ", - написав він.

При цьому, Тука підкреслив, що вночі терористи обстріляли Станицю Луганську із мінометів та стрілецької зброї, в результаті чого пошкоджено вагончики прикордонників на КПВВ.

 

Вночі знову був обстріл Станиці Луганської зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів.Жертв немає. Пошкоджені вагончики пр...

Опубліковано Георгій ТУКА 10 квітня 2016 р.

Нагадаємо, що пункт пропуску "Станиця Луганська" був закритий 8 квітня у зв'язку із обстрілами бойовиків. У штабі АТО пояснили, все заради безпеки цивільних, які переходять тут лінію зіткнення. Адже бойовики тиждень без перестанку обстрілювали прилеглі райони.

Наприкінці березня українська сторона намагалась відкрити пункт пропуску у Золотому на Луганщині, але вже за кілька годин після відкриття його довелось зачинити - через посилення обстрілів.

Окрім того, Георгій Тука вчора разом із родиною потрапив в ДТП. Він з дружиною та донькою виїжджав з двору і зіткнувся з іншим автомобілем. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, а обидва автомобілі не потребують навіть рихтувальних робіт, лише пошкрябане лако-фарбове покриття. Проте учасники ДТП викликали поліцію. За словами Туки, патрульні прийняли рішення про те, він є винуватцем інциденту. У голови Луганської ВЦА вилучили водійське посвідчення до рішення суду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація