У Борисполі затримали "кіборга"

У Борисполі затримали "кіборга"

У Борисполі затримали "кіборга"

Фото: VadyslavDobosh

Нині воїна госпіталізували.

В аеропорту "Бориспіль" затримали бійця АТО Станіслава Корбаня з позивним Барс, який захищав Донецький аеропорт.

Про це у Facebook написав адвокат Влад Добош.

"Кіборга" затримали через ухвалу судді Жовтневого райсуду Маріуполя. Бійця нібито звинувачують в тому, що у зоні АТО якийсь час пересувався на машині, на яку не мав документів.

"Правий сектор" повідомив, що Барс прилетів до Борисполя з реабілітації, яку проходив у Сеулі після поранення, яке він отримав у бою під Білокам'янкою.

Зауважимо, що "Барс" - на передовій з лютого 2014 року Також він - перший командир розвідгрупи ДУК ПС.

Вночі Станіслава Корбаня "Барса" госпіталізували до Бориспільської лікарні швидкої допомоги.

Служба безпеки України наполягає на арешті голови цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, якого підозрюють у тероризмі й державній зраді.

Раніше СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання.

Posted by Влад Добош on Wednesday, March 16, 2016

Наразі кіборга-розвідника, командира розвідки ДУК, друга "Барса", направлено з аеропорту "Бориспіль" на госпіталізацію д...

Posted by Мобільний Оперативний Штаб/Правий сектор on Wednesday, March 16, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація