У "ДНР" розповіли про колишнього нардепа, який воює за бойовиків

У "ДНР" розповіли про колишнього нардепа, який воює за бойовиків

Колишній депутат від "Партії регіонів" Олександр Бобков командує ротою бойовиків "ДНР" / Фото: Донецька правда

Про це написав у своєму блозі "секретар ради безпеки "ДНР" Олександр Ходаковський.

Колишній депутат від "Партії регіонів" Олександр Бобков командує ротою бойовиків "ДНР", а його екс-колега Микола Левченко збирався скористатися ситуацією на Донбасі для залякування української влади

Про це написав у своєму блозі "секретар ради безпеки "ДНР", засновник бандформування "Восток" Олександр Ходаковський.

"Я вже згадував, скільки було спроб покінчити з протестом. Першим почав роботу Коля Левченко – Коля "комуніст". Останнім часом перед війною час цей хлопець сидів у міськвиконкомі Донецька на "землі", на чому і сколотив пристойні статки. Він вважав, що зі мною потрібно просто: зацікавити – і справа з кінцем. Турчинов, мовляв, наляканий подіями на Донбасі, а з колишніх регіоналів у Раді активні тільки він, Шуфрич, Тігіпко і ще хтось.. Так що полякаю їх гарненько – і своє візьмемо", - розповідає Ходаковський.

Водночас інший "регіонал" Олександр Бобков пропонував позбутися від бойовиків Стрєлкова і Безлера, а Ходаковського призначити головою обласного СБУ. Однак останній відмовився.

Ходаковський також розповів, чим зараз займається колишній нардеп.

"Він, до речі, в "пятнашці", - командиром роти (номінально, звичайно). Як вам такий поворот? Не здивуюся, що і зірку героя отримає незабаром за справи праведні", - написав бойовик.

Нагадаємо, Костянтинівський міський суд визнав невинуватим мера Дебальцевого Володимира Проценка. Раніше він звинувачувався в організації незаконного референдуму "ДНР". У вироку суду від 22 грудня 2015 року йдеться, що в діях Проценка відсутній склад кримінального правопорушення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація