У "ЛНР" колишній дитячий табір перетворили на диверсійну школу - активіст

У "ЛНР" колишній дитячий табір перетворили на диверсійну школу - активіст

Фото: Getty Images

Серед "курсантів" та випускників - колишні російські злочинці, зазначив Дмитро Снєгирьов.

Біля тимчасово окупованого Первомайська Луганської області на території колишнього піонерського табору "Чайка" російські куратори створили диверсійну школу.

Про це повідомив співголова громадської організації "Громадська ініціатива "Права Справа" Дмитро Снєгирьов.

За його даними, у диверсійній школі "курсанти" проходять підготовку для подальшої участі в бойових діях і диверсійної діяльності на території України.

"Під керівництвом інструкторів загальною кількістю до 20 осіб бойовики проходять курси з вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги і диверсійної діяльності. Серед "курсантів" та випускників цієї школи - колишні російські злочинці", - зазначив активіст.

"Активізація діяльності ДРГ бойовиків і загострення ситуації на первомайско-стахановському напрямку пов'язана із закінченням курсу навчання і здачею випускних іспитів "курсантами" диверсійної школи. За інформацією місцевих джерел ГІ "Права Справа", протягом останнього тижня відбувалася ротація серед особового складу викладачів і інструкторів диверсійної школи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними українських розвідників, з Росії на станції Харцизьк, яка знаходиться під контролем бойовиків "ДНР", прибуло чергове підкріплення для бойовиків.

За минулу добу у зоні АТО загинув один військовий і ще двоє постраждали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація