У Луганській області на розтяжці підірвались українські військові

У Луганській області на розтяжці підірвались українські військові

У Луганській області на розтяжці підірвались українські військові

Військових госпіталізували до лікарні Папасної

У Луганській області двоє українських військових підірвались на розтяжці. Про це повідомили у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

У повідомленні зазначається, що військові отримали осколкові поранення. Їх шпиталізували.

"Двоє захисників України отримали поранення, підірвавшись на розтяжці. Військовослужбовців було госпіталізовано до лікарні міста Попасної. Вони отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості", – повідомив керівник Луганської ВЦА Юрій Гарбуз.

Пригода сталася вчора, 10 травня, біля с. Молодіжне.

Окрім того, вчора також терористи обстріляли позиції українських військових під м. Щастя.

"…приблизно о 14-ій годині терористи зі сторони с. Весела Гора (територія тимчасово підконтрольна так званої "ЛНР") здійснили обстріл з автоматичного гранатомету АГС-17 позиції українських військових поблизу м. Щастя. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав", - зазначили у Луганській ВЦА.

Нагадаємо, впродовж минулої доби противник 11 разів обстріляв позиції сил АТО. Із настанням сутінок і до кінця минулої доби зафіксовано щонайменше 2 епізоди застосуванням бойовиками зброї проти українських захисників. Так, на горлівсько-світлодарській один з українських опорних пунктів в районі Луганського потрапив під вогонь противника з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.
На маріупольському напрямку українських воїнів, що несуть службу неподалік Тарамчука, обстрілював ворожий снайпер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація