У Мар'їнці бойовики вже вдруге обстріляли школу

В учбовому закладі навчаються 150 дітей.

В ніч на 25 жовтня бойовики знову обстріляли школу у Мар'їнці.

Про це повідомили у Мар'їнському відділенні поліції Донецької області.

Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення, що внаслідок нічного обстрілу міста пошкоджений спортивний зал школи №2. Постраждалих немає. На місці працювала поліція.

"Школа №2, де навчаються 150 дітей, вже вдруге за місяць потрапляє під вогонь бойовиків. Цього разу в результаті нічного обстрілу були пошкоджені вікна спортивного залу", - йдеться у повідомленні.

На місці обстрілу працювала слідчо-оперативна група Мар'їнського відділення поліції.

За фактом пошкодження навчального закладу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України. Обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисниківТак, на Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення "режиму тиші". У Гнутовому, Водяному та Гранітному бойовики здійснили обстріли проти сил АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в районах Красногорівки, Мар'їнки, Павлопіля противник відкрив вогонь із зенітних установок, кулеметів, мінометів калібру 82мм. Поблизу Широкіного обстріли укріплень Збройних Сил України тривали з мінометів калібрів 120мм та 82мм, гранатометів, стрілецької зброї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація