У Мар'їнці внаслідок тригодинного бою поранений український військовий - журналіст

У Мар'їнці внаслідок тригодинного бою поранений український військовий - журналіст

У Мар'їнці внаслідок тригодинного бою поранений український військовий - журналіст

Фото: Facebook/Андрій Цаплієнко

Бойовики відкрили вогонь, тільки-но спостерігачі ОБСЄ покинули місто.

В районі Мар'їнки вналідок бою між російсько-терористичними військами і силами АТО поранений український військовий з позивним "Ведмідь".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст ТСН Андрій Цаплієнко.

За його словами, бойовики відкрили вогонь о 20.00, тільки-но спостерігачі ОБСЄ покинули район Мар'їнки. При цьому вели обстріл з усього, що було у них під рукою. Українські військові відкрили вогонь у відповідь, бій тривав три години.

Бійцю з позивним "Ведмідь" осколками обсипало руку, але він буде жити, пише Цаплієнко.

 

Опять Марьинка, опять ранен боец, которого я хорошо знаю. Сорок минут назад закончился бой. По позициям "Бунгало", "Цент...

Опубліковано Andriy Tsaplienko 26 січня 2016 р.

Раніше повідомлялося, що бої за Мар'їнку нав'язують українським солдатам не міфічні "ополченці", а російські військові. В цьому переконані як самі оборонці селища, так і командування сил АТО. На одну з найгарячіших ділянок фронту росіяни постійно надсилають своїх бійців, аби ті отримали бойовий досвід і в реальних умовах удосконалити отримані на навчальних полігонах навички.

Кілька днів тому ворожий снайпер підстрелив українського військового в Мар'їнці. "Виходили перевірити пост. По черзі. Я встиг забігти в будинок, а командир не встиг. Куля влучила. Викликали швидку. Він зараз у лікарні, все нормально. Зашили, наскрізне поранення". – розповів заступник командира взводу 14-ї бригади Степан Несторович.

А 16 січня снайпер бойовиків ледве не вбив перекладачку в машині ОБСЄ. Це був прицільний обстріл із-за терикону. Він за кілометр, і снайпер знав напевне, що веде вогонь не по військових. Від смерті перекладачку Юлію врятувало лише броньоване скло машини спостерігачів. Жінка сиділа на задньому сидінні. 

Ворожі снайпери активізувалися біля Мар'їнки

Ворожі снайпери активізувалися біля Мар'їнки

Повʼязані теми:

Наступна публікація