У Мережі з'явилися фото обстріляного бойовиками пасажирського автобуса біля окупованої Оленівки

Користувачі соцмереж вказали на розбіжності у словах бойовиків.

У "ДНР" оприлюднили фото обстріляного цивільного автобуса біля захопленого бойовиками селища Оленівка.

Як видно на фото, стрілець влучив у кузов автобуса в районі кабіни водія, залишивши одиничну прямокутну пробоїну. Хоча раніше повідомлялося, що жінка, яка була поранена під час обстрілу, отримала кульове поранення.

До того ж користувачі соцмереж викрили бойовиків у брехні, адже вони повідомляли, що "жінка була поранена осколками", а потім відзвітували, що "лікарі витягли з ноги постраждалої кулю".

На думку українських військових, терористи могли здійснити провокацію, щоб дискредитувати ЗСУ, коли у зоні АТО перебуває заступник голови СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що вранці 20 січня в районі населеного пункту Оленівка на тимчасово окупованій території бойовики обстріляли цивільний автобус. Внаслідок обстрілу отримала поранення місцева жителька.

"Причетність бойовиків до цієї події підтверджується тим, що автобус, який рухався вдовж лінії зіткнення у напрямку Оленівка-Донецьк, отримав кульові ушкодження зі сторони позицій незаконних збройних формувань. Не виключається, що ця провокація була здійснена з метою дискредитації Збройних Сил України у період перебування в районі проведення АТО заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЕ", - йдеться в повідомленні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація