У Миколаєві п'яний військовий із ножем накинувся на перехожих

У Миколаєві п'яний військовий із ножем накинувся на перехожих

У Миколаєві затримали військових-дебоширів

Чоловік мав претензії до цивільних, що вони не захищають Україну, хоча сам жодного разу не був в АТО.

У Миколаєві на автовокзалі четверо п'яних військових улаштували дебош. Пізно ввечері вони чіплялися до людей, нецензурно лаялися на цивільних чоловіків, що були в цей час на автостанції, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На зауваження один із солдатів відреагував особливо бурхливо. Він дістав ножа та кинувся на перехожого.

Від найгіршого врятували такі ж нетверезі однослуживці – нападника вони відтягнули вбік. "Ми, за його словами, їм усім чимось зобов'язані, тому що вони захищають Батьківщину, а ми тут дупу гріємо", - розповів очевидець Олександр.

Свідки інциденту викликали поліцію. Троє військових заспокоїлися одразу. Але четвертий кидався і на патрульних.

У Миколаєві на автовокзалі четверо п'яних військових влаштували дебош

У Миколаєві на автовокзалі четверо п'яних військових влаштували дебош

Поліція дії військових кваліфікувала, як дрібне хуліганство. Нікого поранити ті не встигли. А люди, на яких кидались дебошири, від претензій відмовились. Дебоширів передали військовому патрулю.

Як з'ясувалося, хулігани служать у 54-й бригаді. Звідки в них взялися претензії до цивільних – не зрозуміло. Адже, як повідомили ТСН джерела у військовій частині, в зоні АТО жоден з чотирьох військовослужбовців ще не був. Бригада третій місяць проходить бойове злагодження на полігоні Широкий Лан. Зараз усі порушники під вартою.

"З чотирьох військовослужбовців троє мобілізовані, один служить за контрактом. На них будуть покладені певні дисциплінарні стягнення. Догана і навіть арешт", - заявив офіцер Одеського регіонально медіа-центру МО України Ярослав Чепурний.

Минулого місяця на Миколаївщині невідомі жорстоко побили і пограбували військового.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація