У Міноборони показали нову "натівську" форму українських військових

У Міноборони показали нову "натівську" форму українських військових

Українським військовим шитимуть нову форму

Обмундирування шитимуть уже на наступну зиму.

Зразок нової зимової форми для військових продемонстрували у Міністерстві оборони України. Однострій виготовлено за стандартами НАТО, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За рівнем якості, пояснили в міністерстві, форма не поступається британському аналогові. Однак шитимуть її, коли ця зима вже буде позаду.

Річ у тім, що якісні матеріали для такої форми в Україні ще навіть не випускають. Та й із великим замовленням підприємствам важко впоратися швидко.

Роботу планують почати в середині цього року. Із тим, аби військові отримали нову форму до наступної зими.

Зараз для бійців української армії відкрили спеціальну "гарячу лінію" для скарг на відсутність або перебої з формою нинішнього зразка. Її номер 095 911 0569.

Лише протягом години після початку роботи на телефон подзвонило п'ять осіб. Кожну скаргу вивчатиме робоча група. Писати можна і на спеціальну електронну адресу Міноборони і його сторінку у Facebook.

"Є багато питань, що надходить неякісна форма. Все буде перевірено та надано відповіді", - пообіцяв керівник робочої групи при міністерстві Дмитро Марченко.

На початку місяця у штабі АТО відзвітували про забезпечення військових зимовою формою. Керівництво АТО запевнило, що це питання вже вирішене на 100%.

А сьогодні президент України Петро Порошенко розкрив плани з модернізації української армії. А також пообіцяв військовим підвищення зарплат удвічі, починаючи з січня.

Зразок нової зимової форми для військових продемонстрували у Міністерстві оборони

Зразок нової зимової форми для військових продемонстрували у Міністерстві оборони

Повʼязані теми:

Наступна публікація