У Міноборони прокоментували інформацію про втрати під Авдіївкою

У Міноборони прокоментували інформацію про втрати під Авдіївкою

Фото: ТСН.ua/Ніна Грушецька

У відомстві заявлять, що жоден український військовий не загинув.

У Міністерстві оборони заявили, що під час обстрілів Авдіївки жоден український військових не загинув, троє отримали поранення.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на офіційній сторінці відомства у Facebook.

"Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога. За попередньою інформацією, станом на 14:00 12 червня, внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені", - заявили у відомстві.

Також у Міноборони зазначили, що на Донбасі "немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО".

 

Нагадаємо, що координатор батальйону "Київ-1" нардеп Євген Дейдей повідомив про 4 загиблих та 13 поранених внаслідок нічного артобстрілу Авдіївки. За його словами, під обстріл потрапили бійці 128 бригади і "Правого сектору". Своєю чергою, кореспондент ТСН Олександр Загородній підтвердив інформацію про 4 загиблих добровольців. За його інформацією, поранення отримали 14 бійців. Кореспондент ТСН Іван Гребенюк повідомив, що втрати сталися внаслідок обвалу на шахті "Бутівка", який спричинили обстріли. Він також зазначив, що волонтери повідомляють про поранення від 15 до 20 бійців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація