У паризькому соборі виставили фото загиблого на Донбасі оперного співака

У паризькому соборі виставили фото загиблого на Донбасі оперного співака

Фото: facebook/Юрій Бутусов

Пам'ять загиблого добровольця вшановують у Парижі та Києві.

Пам'ять загиблого на Донбасі оперного співака Василя Сліпака, який загинув від кулі снайпера під Дебальцевим, вшанували і українці, і французи. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

У Парижі фото співака виставили в Соборі Володимира Великого – на бульварі Сен-Жермен - це український квартал. Ті, хто знав "Міфа" особисто, стежив за його долею чи просто чув арії в його виконанні, прийшли з квітами.

У Києві до монумента Незалежності на Майдані люди прийшли з лампадками і не приховували сліз. Як повідомили друзі героя, поховають його у Львові на Личаківському цвинтарі.

Нагадаємо, журналіст Юрій Бутусов першим повідомив, що 29 червня загинув відомий оперний співак Василь Сліпак. Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко підтвердив інформацію про загибель Сліпака. "Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу села Луганське Бахмутського району Донецької області", - написав він на своїй сторінці у Facebook. Тіло загиблого доставлено у морг м. Бахмут.

Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели "Дударик" та закінчив Львівську консерваторію. До війни на Сході України 19 років працював у Французькій опері.

Пам'ять Василя Сліпака вшанували українці та французи

Пам'ять Василя Сліпака вшанували українці та французи

Повʼязані теми:

Наступна публікація