У Порошенка відзвітували про бойові втрати бійців АТО та російських найманців за добу

У Порошенка відзвітували про бойові втрати бійців АТО та російських найманців за добу

Фото: Міністерство оборони України

Український військовий помер у лікарні після важкого поранення.

Минулої доби у боях на Донбасі не загинув жоден військовий, натомість вісьмох було поранено.

Про це заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 8 військовослужбовців отримали поранення", - розповів він.

За словами Лисенка, сили АТО зазнали втрат унаслідок ворожих обстрілів на Донецькому напрямку - Зайцеве, Новоселівка Друга, Авдіївка.

До того ж речник АТО зауважив, що український військовий, який отримав 1 червня важке поранення у Зайцевому, напередодні помер у лікарні.

Водночас Лисенко наголосив, що минулої доби під час бою загинув найманець з так званого "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ).

"Також позавчора до моргу лікарні Новоазовська доставлено 3 загиблих, а до лікувального відділення – двох поранених бойовиків цього ж загону", - сказав він, зазначивши, що командири цього загону систематично приховують факти загибелі підлеглих.

Нагадаємо, минулої доби бойовики активізувалися на Донбасі та вели прицільний вогонь по українських позиціях. Зокрема, найманці в районі Станиці Луганської здійснювали обстріл із АГ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація