У районі Тореза російські офіцери розпочали навчання бойовиків – розвідка

У районі Тореза російські офіцери розпочали навчання бойовиків – розвідка

Бойовиків навчають російські військові / Фото: Reuters

РФ продовжує постачати терористам зброю.

 Російські кадрові офіцери розпочали навчання танкових та мотострілецьких підрозділів бойовиків у районі Тореза.

Про це повідомило Головне управління розвідки України.

За словами прес-служби розвідки, ворог активно займається посиленням та ротацією передових підрозділів. Крім того, ведуться планові заходи бойової підготовки.

"На полігоні у районі Тореза розпочалось навчання танкових та мотострілецьких підрозділів 1 АК. Під керівництвом групи старших офіцерів ЗС РФ, яка напередодні прибула до Тореза, відпрацьовуються питання ведення наступальних дій у складі ударних груп", - йдеться у повідомленні.

Крім того, розвідники повідомили, що Росія продовжує активне постачання боєприпасів та матеріально-технічних засобів для з'єднань та частин терористів.

Через зростання невдоволення так званої "влади" на окупованій території Донбасу, командування російських окупаційних військ вживає заходів для уникнення конфліктних ситуацій з місцевим населенням.

Для цього було обмежено пересування військових РФ поза межами місць розташування.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що бойовики розміщують заборонені Мінськими домовленостями міномети, танки, САУ та 122-міліметрові РСЗВ "Град" в районах Фрунзе, Горлівки, Донецька та Молодіжного. В українській розвідці відзначають, що ситуація на Донбасі залишається складною: 16 січня було здійснено 36 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та БМП-2.

Повʼязані теми:

Наступна публікація