У штабі АТО не підтверджують інформацію про захоплення бойовиками Водяного

У штабі АТО не підтверджують інформацію про захоплення бойовиками Водяного

Українські військові перевіряють інформацію про захоплення Водяного. / Фото: Reuters

У разі активних дій з боку бойовиків українські військові відкриють вогонь у відповідь.

Штаб АТО наразі не підтверджує інформацію про захоплення бойовиками населенного пункту Водяне, що неподалік нещодавно окупованого ними Комінтернового. Українські військові перевіряють цю інформацію, йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

За даними військових, після окупації Комінтернового бойовики продовжують обладнання позицій у селищі та періодично здійснюють пересування невеликими групами навколо нього та у напрямку позицій сил АТО.

"Керівництво АТО тримає ситуацію на цій ділянці під особливим контролем. У разі переходу бойовиків до активних дій із застосуванням зброї буде прийнято рішення про відкриття вогню у відповідь" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що в громаду захопленого Комінтернового входять також села Водяне і Заїченко, з ними зараз ускладнений зв'язок.

Бойовики зайшли в "сіре" Комінтернове 22 грудня разом з бронетехнікою. У селищі відразу стали шукати порожні будинки, а спостерігачів ОБСЄ на територію не пустили. Бойовики відразу вдалися до обшуків цивільного населення, а на перемовини щодо звільнення села - відмовилися йти. Дороги до Комінтернового мінують.

Бойовики бетонують зміцнення біля захопленого Комінтернового

Бойовики бетонують зміцнення біля захопленого Комінтернового

Повʼязані теми:

Наступна публікація