У штабі АТО озвучили подробиці шквальних обстрілів Зайцевого

У штабі АТО озвучили подробиці шквальних обстрілів Зайцевого

Ворожі сили гатили з танків / Фото: Reuters

Ворожі сили застосовували танки та гранатомети.

26 грудня ввечері проросійські бойовики накрили вогнем селище Зайцеве на Донеччині із забороненого Мінськими угодами озброєння. Про це вранці 27 грудня повідомляє прес-центр АТО.

За даними українських силовиків, "ДНРівці" гатили із стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, мінометів калібру 82 мм, а також озброєння танку.

Внаслідок ворожих атак від отриманих поранення загинула жінка.

"В ході обстрілу декілька мін та снарядів влучили у будинки місцевих мешканців, одна з будівель зайнялась. Українські воїни терміново вирушили на допомогу місцевим. В одній з осель вони виявили літню жінку, яка отримала множинні осколкові поранення внаслідок влучання міни. Наші бійці почали надавати першу невідкладну медичну допомогу, під обстрілом намагались евакуювати місцеву мешканку до найближчого лікувального закладу. Проте стан пораненої був дуже важкий і по дорозі до лікарні вона померла у санітарному автомобілі", - йдеться у повідомленні.

 

Деталі обстрілу проросійськими НЗФ селища Зайцеве, що біля ГорлівкиВчора, 26 грудня, ввечері підконтрольні російській ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 27 декабря 2015 г.

У штабі АТО наголошують, що загарбники не припиняють порушувати режим припинення вогню , а їхні заяви про безпеку та добробут мирних мешканців Донбасу є лише пустими словами.

Як повідомлялося раніше,  ввечері 26 грудня бойовики відкрили потужний вогонь по позиціях українських військових біля села Зайцеве, що в 16 км від окупованої Горлівки. Терористи гатили з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація